Additionally, paste this code immediately after the opening tag: UA-140157522-1
Herman Miller vezérképviselet Magyarországon 1998 óta
Irodánk változatlanul rendelkezésükre áll! info@officeartdesign.com

Tárolók

Filters

Showing all 6 results

 • Anywhere Case

  , ,
  Terméktörténet
  Az Anywhere Case egy egyszerű és hasznos eszköz, amely lehetővé teszi, hogy munkáját hatékonyan tudja végezni mindenhol – különböző munkahelyeken és területeken. Mérete és kivitelezése ideális, könnyű szerkezete és belső elosztása tökéletes kisebb szerszámok, irodai és/vagy egyéb eszközök tárolására. A termék elég kicsi ahhoz, hogy a leglényegesebb dolgokat szállítsa benne és nem túl nagy, hogy a helykihasználással is bajlódnia kelljen.
   
 • Stem

  Terméktörténet
  Egy irodának támogatnia kell a dolgozók tevékenységeit, kielégítve az igényeket. Napjaink munkavilágában az agilis munkavégzés és együttműködés egyre erősödik. Viszont az embereknek még mindig szükségük van olyan helyekre, ahol minden, a munkához szükséges, valamint a személyes dolgaikat is tárolhatják. A Stem ezen szükségletek kielégítése érdekében lett tervezve. Kifogástalanul alkalmazkodik bármilyen bútorzathoz, összekötve a munkahelyeket az intelligens tárolási megoldásokkal.
   
 • Box

   
  A Box elérhető kettő-, három- vagy négyfiókos változatban, melynek különlegessége az egymásra illeszthető szerkezet.
   
 • GSS Storage

   
  A GSS - Global Storage System – az irodai tárolóeszközök legjavát integráló bútor. Széleskörben alkalmazható, amely segíti az iratok, archívumok tárolását. Számos verzió érhető el a kínálatban, beleértve a tamburinokat, a csuklós ajtóval ellátott termékeket, kabáttartókat, könyves polcokat, a fiókos- és öltöző szekrényeket.
   
 • Meridian

  Terméktörténet
  Meridian termékünkkel újraértelmeztük az irattárolás fogalmát. Úgy gondoljuk, hogy a konténert nem csak hagyományos célra lehet használni. A termék tetejére elhelyezett párnás ülőfelület ideális helyet szolgáltat a munkatársak közti megbeszélésekre, eszmecserére, ötletelgetésekre.
   
 • Formwork

  , ,
  Terméktörténet A Formwork asztali tárólóit Sam Hecht és Kim Colin tervezték, amelyek jelentős segítséget jelentenek a fontos dokumentumok és eszközök tárolásában, rendszerezésében. A különféle formák és méretek többmódon variálhatók, mindenki saját ízlésének megfelelően alakíthatja ki iratai, tárgyai elosztását.