UA-140157522-1
Herman Miller vezérképviselet Magyarországon 1998 óta
Irodánk változatlanul rendelkezésükre áll! info@officeartdesign.com
Wireframe kollekció

Wireframe kollekció

Tervezők: Sam Hecht és Kim Colin

A könnyűszerkezetes Wireframe kollekció a kényelem egy magasabb szintjét nyújtja a Wireframe csoport többi darabjával, a fotellel és a puffal karöltve.

Alkalmi, mégis kifinomult, kortárs és jövőbemutató is egyben. A Wireframe kollekcióval Hecht és Collin a jelenlegi életvitelünket tükrözik.

000

Wireframe

 

 

Ha látványról beszélünk akkor a Wireframe kollekció kettőssége egy visszatérő téma Sam Hecht és Kim Colin számára. A design külső része acélhuzal, amit a Herman Miller időtállósága miatt már régóta használ. A vázon belül találhatók a párnák, melyek a rugós technológiának köszönhetően több kényelmet biztosítanak. Ezt a technológiát először az egészségügy számára fejlesztette ki a Herman Miller. Az összképet a kiegészítőpárnák teszik teljessé.

LI_WIR_P_20150630_027_G
Puha és kényelmes

A puha párnák szolgálják a kényelmet. A keret és a párnák különválaszthatóak egymástól. Az egyszerűbb szállíthatóság mellett könnyebb az egyes részek tisztítása, így adva tartósságot a kollekció minden darabjának. Akár minden párnát külön-külön újrahúzhatunk anélkül, hogy a többit kicserélnénk.
LI_WIR_P_20150630_047_G
Elegáns keret

A Wireframe szerkezete teljes mértékben tartós, hegesztett acél. Ahogy Charles és Ray Eames is bebizonyította már, az acéllal egyszerű nagy, merev és könnyű szerkezeteket készíteni. Ehhez mérten a Wireframe kollekció fele olyan nehéz mint versenytársai.

LI_WIR_P_20150630_029_G
 Kifogástalan kényelem

A “Super-Seat” technológia a kollekció teljes szélességében több kényelmet és támaszt nyújt. A technológiának köszönhetően, amit először az egészségügy számára fejlesztettek ki, súlyelosztása egyenletes, bárhogyan is ülünk rajta.

Wireframe
Anyagválaszték

A Wireframe kollekciónak széles szövet- és bőrválasztéka van. A keretet illetően fehér vagy fekete színek közül választhatunk.

Brand

Herman Miller