Additionally, paste this code immediately after the opening tag: UA-140157522-1
Herman Miller vezérképviselet Magyarországon 1998 óta
Irodánk változatlanul rendelkezésükre áll! info@officeartdesign.com
Ratio

Terméktörténet

Kutatások kimutatják, hogy a sok mozgás jó hatással van az egészségünkre – azok az emberek, akik többet mozognak, jobban érzik magukat. Akik jobban érzik magukat, sokkal jobban is tudnak dolgozni. A Ratio állítható magasságú asztalai lehetővé teszik a munka közben történő folyamatos pozícióváltást. Felhasználói könnyedén beállíthatják az asztal magasságát, megtalálva az egyensúlyt az ülő- és az álló munkavégzés között az egész napos munkahelyi tevékenység során. A Ratio önálló munkahelyként, illetőleg rendszerben is alkalmazható, összhangban más munkaállomások megoldásaival is.

 

000
Ratio
Ülj. Állj. Mozogj. Ismételd meg.

Egy átlagos alkalmazott naponta három – nyolc órát tölt az asztalnál ülve, sokan közülük több időt töltenek üléssel mint alvással. Tanulmányok kimutatják, hogy összefüggés található az alig mozgó, ülő életmód és egyes betegségek kialakulásának megnövekedett kockázata között, úgy mint a cukorbetegség, elhízás, szívproblémák, illetve a rák egyes típusai.

Ratio
Könnyed formatervezés

Letisztult vonalaival és könnyed, egyszerű formájával a Ratio tökéletesen beleillik a modern irodai látképbe. A Ratio támogatja a munkavégzés során történő mozgást. A termék kétfunkciós magasságállítóval rendelkezik. A manuális, illetve a programozható, saját magasságunkra beállítható funkcióval, amelyet utána egyetlen gombnyomással kezelhetünk. A Ratio esetében többféle panelmegoldást alkalmazhatunk, függően a munkahelyi kialakítástól. Egyedülálló asztalként használva a panel opcionálisan választható; ha ezzel felszereljük, a panel együtt mozog az asztallal. Asztalrendszerek (back-to-back) esetében a panel rögzített pozícióban marad a két asztal között.

Ratio
Egy dinamikus munkakörnyezet

A Ratio kiválóan összehangolható a többi termékünkkel. Más asztaloktól, asztalrendszerektől kezdve a tárolókon át a munkaszékekig, megalkotva egy olyan dinamikus munkahelyi környezetet, amelyben a folyamatos mozgás intuitív.

Brand

Herman Miller