UA-140157522-1
Herman Miller vezérképviselet Magyarországon 1998 óta
Irodánk változatlanul rendelkezésükre áll! info@officeartdesign.com
Lino

A kényelem és érték találkozása

A Lino munkaszék tudományosan alátámasztott kényelmi funkciókkal rendelkezik, széleskörűen konfigurálható munkahelyre vagy otthonra is. Mi a Herman Milelrnél úgy gondoljuk mindenkinek élveznie kéne a jó formatervet és kényelmet munka közben: ezt teszi lehetővé a Lino.

Cikkszám: HM-LINO-CH Kategóriák: , Címke:
000

A kényelem és érték találkozása

A Lino munkaszék tudományosan alátámasztott kényelmi funkciókkal rendelkezik, széleskörűen konfigurálható munkahelyre vagy otthonra is. Mi a Herman Milelrnél úgy gondoljuk mindenkinek élveznie kéne a jó formatervet és kényelmet munka közben: ezt teszi lehetővé a Lino.

Brand

Herman Miller

A kulcs a kényelem

A Herman Miller több mint 50 évnyi, iparágban vezető tapasztalatára támaszkodva a Lino ugyanazon DNS-t hordozza magában mint a többi nagyteljesítményű munkaszékünk, így biztosít kiegyensúlyozott mozgást és dinamikus tartást.

Teljes gerinctámasz

A Lino kontúr ülőpadja a teljesítménytűrő Duo Suspension felfüggesztéssel biztosítja a megfelelő háttámaszt, a lélegző függesztett háttámla pedig beépített derékmegtámasztással rendelkezik a különböző sűrűségű és feszültségű szövetezésnek köszönhetően.

A választás az öné

Széleskörű személyre szabhatóság jellemzi a Lino munkaszéket: választhat fekete vagy mineral szürke keretet, 6 különféle hálós szövetezés, és rengeteg ülőlap szövetezés közül. A forgótalp ehhez illő fekete, mineral szürke vagy csiszolt aluminium lehet.

Lino – tervezte Sam hecht és Kim Colin

A díjnyertes designer-páros, Hecht and Colin a kötöttségekben talált motivációt, mikor a Herman Miller megbízta őket egy olyan nagyteljesítményű munkaszék megtervezésével, mely rendkívül versenyképes árú.

A bátor kreativitásuknak és ergonómiai tapasztalatuknak köszönhetően – beleértve a levédett PostureFit technológiát – a Lino méltó helyét foglalja el az irodaszék-portfólióban.

Hecht és Collins formaterve házasítja a rendkívüli tapasztalatot a kényelemmel – amit bármelyik Herman Miller széktől elvárhatunk. A munkaszék kialakítása megfelel a legmagasabb minőségi elvárásoknak: precízen tervezett és szigorúan tesztelt. Ez a fajta odafigyelés a részletekre ugyancsak megjelenik a szék minimális környezeti terhelésében, mely a gondos gyártási folyamatnak köszönhető.

A Lino irodaszékeket is olyan 12 éves jótállással adjuk, melyre vonatkozik a 3 műszakos használat. Ez több, mint 100 000 órát jelent!

“Az olyan tárgyak, amik a mindennapokban szolgálnak, gyakran sokkal összetettebbek, mint amit valaha gondolnánk azokról…”

Váz és láb

Az alábbi párosításokban érhető el:
Fekete váz – fekete láb
Fekete váz – polírozott aluminium láb
Ásványszürke váz – ásványszürke láb
Ásványszürke váz – polírozott aluminium láb
Ásványszürke váz – fekete láb

Matt fekete

Polírozott aluminium

Matt ásványszürke

Háttámla

A háromzónás hálószövetezésű háttámla hat féle színben érhető el:

Shadow

Poppy

Graphite

Jade

Green leaf

Mineral

PostureFit

PostureFit opció: állítható deréktámasz, többlet kényelmet nyújt a deréktájékon.

Nagy terhelhetőségű hálószövet

A Lino lélegző, nagy terhelhetőségű hálószövet háttámlája beépített deréktámaszt ad, köszönhetően a speciális – változó sűrűségű – szövésének, különböző ellenállásokat fejtve ki az egyes zónákban.

Teljesen állítható kartámasz

Magasság-állítható kartámasz

Fix kartámasz

Lino Brossúra (ENG – PDF) lino_chairs_brochure_en-gb
Lino Specifikáció (ENG – PDF) lino_chairs_colour_choices_en-gb
Lino Termékadatlap (ENG – PDF) lino_product_sheet_en-gb