UA-140157522-1
Herman Miller vezérképviselet Magyarországon 1998 óta
Irodánk változatlanul rendelkezésükre áll! info@officeartdesign.com
Layout Studio

Layout Studio

Terméktörténet

Cégünk célja, hogy segítsen minden vállalkozásnak, mérettől és elhelyezkedéstől függetlenül. A formatervezésen keresztül oldjuk meg mások problémáját. A Layout Studio népszerűségét a forma és funkció összhangjának, valamint sokoldalúságának köszönheti.

 

000
Sokoldalú

Az emberek változatosságra vágynak, a munkájukban és a munkavégzésükben egyaránt. A munkavégzés változik a technológiai és szociális irányvonalakkal, a Layout Studio pedig megtestesíti ezeket a változásokat. Bárhol is legyünk, bármi is legyen a feladat és bárhogyan is dolgozzunk, a Layout Studio bútorrendszer minden területen jól működik.

Egyéni fókusz

Bármennyire is fontos része a munkának az együttműködés, mindig lesz igény az egyéni munkavégzésre. Önmegvalósítás, kényelem és koncentrált figyelem. Ezekkel a tulajdonságokkal járul hozzá a sikeres munkához a Layout Studio kollekciója. Az asztallap mérete és formája konfigurálható, a lábmagasság pedig állítható. Ezen felül az asztallapra erősíthető kiegészítők technológiai igényt kielégít.

Rejtett intelligencia

A Layout Studio láthatatlan részleteinek köszönheti, hogy kiszolgálja a csapatmunka minden szükségletét. Az intelligens tervezésnek és kialakításnak köszönhetően rugalmas és tökéletesen működik. Az együttműködést segítő elrendezések helyet adnak a produktív munkának. 

Globális egység

Amikor az emberek összhangban vannak, – egymással és a vállalkozással – nagyon elkötelezetté válnak. Kihasználva az emberek összehozására felmerülő igényeket, megterveztük a Layout Studio termékcsaládot. Az egész világon elérhető, így harmóniát hoz a munkahelyekre bárhol is legyünk. 

Hatékony gondolkodás

Egy gyorsan és könnyen összeszerelhető, átalakítható és mozgatható rendszer megalkotása nem kis feladat. Mérnökeinknek jelentős akadályokat kellett leküzdeniük, hogy egy egyszerűbb, kevesebb alkatrészt felhasználó formaterv születhessen, amely a szétszerelést és az újbóli összeépítést is megkönnyíti. 

Környezeti akkreditáció

Ügyfeleinknek adott a felelősségteljes üzleti gyakorlat. Ezért a Layout Studio minden alkatrészét gondosan tervezték, hogy a gyártási folyamat biztonságos és fenntartható legyen. Az előállításhoz szükséges anyagokat helyi forrásokból szerezzük be, a gyártási procedúra pedig a lehető legközelebb kerül a felhasználási területhez, így csökkentve a szállítási- és a környezeti behatásokat. A termék életciklusának végén könnyen szétszedhető újrahasznosítás céljából, illetve későbbi felhasználás során.

Brand

Herman Miller