UA-140157522-1
Herman Miller vezérképviselet Magyarországon 1998 óta
Irodánk változatlanul rendelkezésükre áll! info@officeartdesign.com
Kivo

Kivo akusztikus térelválasztól a Herman Millertől. A leghatásosabb termék: nyílt irodák térelválasztása, munkaterületek lehatárolása, hangelnyelés, zajcsökkentés a hatékony munka érdekében. Hatékony eszköz és gyönyörű építészeti forma.

Cikkszám: HM-KIVO Kategóriák: ,
000

A Kivo akusztikus térelválasztó átalakítja a munkahelyet egy rugalmas „vászonná”, amelyet könnyen bővíthetünk, variálhatunk. A könnyű acélvázból és az egyszerű mágneses lapokból álló kombináció lehetővé teszi a rendszer egyszerű mozgatását és átalakítását. Szükség szerint a különböző területeket úgy formázzuk, ahogy szeretnénk. A Kivo arra a célra készült, hogy a munkakörnyezetet könnyedén, igény szerint újratervezzük, ha a körülmények változnak. A Kivo nem más, mint egy olyan termék, amelyet a folyamatosan fejlődő és változó munkahely inspirált.

Brand

Herman Miller

Kivo
Hatásos

Míg a Kivo elsődleges funkciója a könnyen elhatárolható területek kialakítása, ugyanakkor egy erőteljes építészeti kinyilatkoztatást is magában rejt. A termék borítása a sötét színektől a világos színekig széleskörben választható. A finom, polírozott acélváz egy erős keretet nyújt, míg a mágneses lapok a kézzelfoghatóságot biztosítják a struktúrában. A könnyű háromszög modulok is hozzátesznek ehhez az egyedülálló formatervhez, így alkotva egy geometriai mozaikot, amely elegáns, ugyanakkor gyakorlatias.

Kivo
Az emberi természet

Az ember természeténél fogva keresi a saját területét. Ösztönösen keresünk olyan helyeket, ahova félrevonulhatunk gondolkozni, vagy összehangolt munkát végezni a kollégáinkkal. Mindemellett előszeretettel használunk különféle térelválasztókat, amelyek segítik tevékenységünket, növelik a teljesítményünket. Viszont  megtalálni az egyensúlyt ezen igények kielégítésére rendkívül nehéz feladat – összhangba hozni a privát helységeket a nagy belső terekkel; ez az, amiben a Kivo kiemelkedőt alkot.

Kivo
A területek újraértelmezése

A Kivo termékünkkel bemutattunk egy olyan rendszert, amely segít újraértelmezni az emberek munkatevékenységét. Az alkalmazottak pontosan tudják, hogy mit kell tenniük, és ösztönösen tudják, hogy arra hol található a legjobb hely; a Kivo kialakítása pontosan ezt hivatott segíteni – ebben rejlik az egyszerűsége és a titka. Ez egy olyan rendszer, amely elválasztja a már meglévő területeket, magánhelységeket nyújt és teljesen új helyeket hoz létre, ahol dolgozhatunk. A Kivo egyszerűen átalakítja a munkahelyet.

Kivo
Inspiráló

A Kivo lehetővé teszi, hogy az irodában több, különböző helységet hozzunk létre. Minden egyes új területet különféle rendeltetésre használhatunk – az egyszerű társalgó helyektől kezdve a pihenőkön át a várókig bármit, vagy akár egy teljesen új dolgot is létrehozhatunk.

Kivo
Személyes

Az, hogy hol dolgozunk, újraértelmezheti azt is, hogy az milyen minőségben tesszük. Legyen szó egy olyan helységről, amely az alkalmazottaknak zavarmentes pihenést kínál, vagy egy olyan területről, amely támogatja az alkalmazottak közötti együttműködést, a Kivo az egyszerű geometriai kialakításával ér el jelentős hatásokat. Az akusztikus anyagok és a vizuális ellenzők kombinációjával a nyílt terek könnyen átalakíthatók több különálló, egymástól könnyen elhatárolható helységekké.

Kivo
Az irodák folyamatosan változnak

Az irodai terület alapvetőleg változott az elmúlt évek, évtizedek alatt, és ez a folyamat folytatódik. Ahol valaha jól látható válaszvonalak voltak a munkahelyek, tárgyalók, irodák és társalgók között, mára már ezek egybe mosódtak. Az alkalmazottak viselkedése, magatartása is megváltozott. Napjaink munkakultúrája az információmegosztást és az új ötletek születését támogatja – így az embereknek szükségük van olyan új helyekre, ahol ezen szükségleteknek eleget tehetnek. Ez azt jelenti, hogy a munkahelyeket újra kell formázni,  dinamikus ütemben támogatva napjaink munkatevékenységét.