UA-140157522-1
Herman Miller vezérképviselet Magyarországon 1998 óta
Irodánk változatlanul rendelkezésükre áll! info@officeartdesign.com
Keyn Chair Group

Keyn Chair Group

Tervező: forpeople

A tárgyaló- és irodaszékekből álló Keyn termékcsalád könnyed mozgást és kényelmet nyújt bármilyen környezetben.

A Londoni Forpeople vállalat formatervezése, amelynek minden egyes modellje négy alapvető elemből áll, kialakítva az egységes megjelenést. Az extra kényelmet a Keyn CradleFlex mechanikája biztosítja, amely azonnal alkalmazkodik az ülőpozícióhoz, legfeljebb 10 fokos dőlésszöget adva a széknek.

Kategória: Címke:
000

hero_keyn_chair_group_emea_1

Termék történet

A tárgyaló- és irodaszékekből álló Keyn termékcsalád könnyed mozgást és kényelmet nyújt bármilyen környezetben. A londoni Forpeople formatervezése, amelynek minden egyes modellje négy alapvető elemből áll, kialakítva az egységes megjelenést. Az extra kényelmet a Keyn CradleFlex mechanikája biztosítja, amely azonnal alkalmazkodik az ülőpozícióhoz, legfeljebb 10 fokos dőlésszöget adva a széknek.

Egy megoldás a megfelelő ülés érdekében

Kényelmes székek nélkül, különösen tárgyalások alkalmával, az emberek gyorsan elvesztik koncentrációképességüket, fáradékonyak és türelmetlenek lesznek. E probléma megoldására terveztük meg a Keyn termékcsaládot, amelyben jelentős szerepet játszott a London központú Forpeople design vállalat. A termék formatervezésének alapja az emberek hosszasan végzett ülőmunkájának a tanulmányozása volt, különös tekintettel az irodai munkára és a tárgyalásokra.

Alkalmazkodó mozgás

A Keyn szabadalmaztatott CradleFlex mechanikája könnyen alkalmazkodik az ülőpozíció változásaihoz. A maximális 10 fokos dőléstartományával a széket egyszerűen lehet előretolni, mozgatni. A kollekció minden egyes darabja ugyanazzal a CradleFlex mechanikával rendelkezik, igazodva a testtartás változásához, így biztosítva állandó kényelmet a hatékony munkavégzéshez.

Azonnali kényelem

A Keyn szék gerinchez illeszkedő háttámlája folyamatos kényelmet nyújt egyenes háttal ülve. Öntött formája könnyen tisztítható. Anyagát tekintve szilárd, ugyanakkor rugalmas polimer, amely forgalmas területeken, például kávézókban is gyakran megtalálható.
Minden tekintetben elegáns

A szék tervezése során a Forpeople csapata elsődlegesen azt vette figyelembe, hogy a kollekció minden egyes darabja ugyanolyan megjelenéssel rendelkezzen. Ennek érdekében a design négy kulcselemből tevődik össze: talpazat, keret, ülés, illetve választható bőr- vagy szövetborítás. A Keyn szék részletesen kidolgozott formája az esztétikus megjelenés mellett a könnyed szellőzést is biztosítja.

Egy szék több személyiséggel

A Keyn székek sokoldalú megjelenését a széleskörben választható, egymással kombinálható (különféle talpazat, ülőfelület, anyag) részek adják. A szék borítása, anyaga a világosbarna kávészínű Fresh Accents palettától kezdve a kifinomult bőrfelületen át a polírozott opciókig szabadon választható. A termék színvilága kontrasztba állíthatja, feldobhatja környezete visszafogott megjelenését.

A Herman Miller és a Forpeople nagyjából ugyanúgy látja a dolgokat: mindkét vállalatot a folyamatos innováció, és az új perspektívák keresése hajtja, amely a tökéletes formatervezésen, a precíz mérnöki megvalósításokon és a felelősségteljes gyártáson keresztül valósul meg.

A Keyn tárgyalószékek formatervezéséhez a Forpeople tökéletes választás volt hasonló ízlésük és meglátásaik miatt.

design_story_keyn_chair_group_1

Többfunkciós székcsalád

design_story_keyn_chair_group_2

A könnyen mozgatható szék ötlete már a tervezési folyamat elején felmerült. Megfigyelések bizonyítják, hogy az emberek folyamatosan váltogatják ülőpozícióikat: előre- vagy hátradőlnek, általánosságban 53 alkalommal egy óra alatt.

A tárgyalás közben való állandó mozgás igénye a Keyn székek körében teljesen kielégítésre kerül, mivel a testtartás változtatásához kiválóan alkalmazkodnak.

Tervezés

Az ülőpozíció változtatásához támogatást nyújtó segítség a CradleFlex mechanikában keresendő. Illeszkedik a székben ülő testtartásához, amelyet a legfeljebb 10 fokos hátradőlés tesz még vonzóbbá.

A Keyn kényelmes, egyszerűen kezelhető és innovatív, segít a fókuszálásban, növelve a munkavégzés hatékonyságát.

design_story_keyn_chair_group_3

Family
Four-leg
Cantilever
Four-star

Overview
Maximum User Weight 450 lbs/204 kg
CradleFlex 10 degrees of recline included as standard on all models

Seat Height
Four-leg 450mm
Cantilever 450mm
Four-star 455mm

Seat Depth
Four-leg 435mm
Cantilever 435mm
Four-star 435m

Seat Width
Four-leg 425mm
Cantilever 425mm
Four-star 425mm

Arm Options
No Arms
Fixed Arms

Care & Maintenance

With regular care and maintenance, your Herman Miller product will provide many years of superior performance and satisfaction. To maintain quality, please follow the cleaning procedures outlined here.

The instructions for the care and maintenance of Herman Miller products are provided to you as a service. No warranty is implied since results may vary.

 


Coated Metal

For normal cleaning, wash coated metal surfaces with a soft cloth soaked in detergent and warm water; rinse thoroughly and dry. Remove scuff marks from low-gloss coatings with pre-softened paste wax, following the manufacturer’s instructions. Remove scuff marks and scratches from high-gloss coatings using automotive polishing compounds, either liquid or paste. After polishing, apply a pre-softened automotive paste wax to restore original sheen. For assistance in determining the appropriate color and gloss for Herman Miller touch-up paint, contact your Herman Miller Customer Service Representative.

Plastic

For normal cleaning, wash plastic surfaces with a soft cloth soaked in mild detergent and warm water. Rinse thoroughly and dry with a soft cloth. Do not use solvents or abrasive kitchen cleaners.

Fabric

For normal cleaning, vacuum upholstery fabric using an upholstery attachment. If further cleaning is needed, dry-clean or spot clean fabric with solvent cleaner.

Do not brush fabric or use a vacuum attachment with a rotary brush. Brushing may permanently damage the nap or change the character of the fabric.

Do not apply water or any liquid solution. Wetting the fabric with any liquid solution may result in permanent damage.

Brand

Herman Miller