UA-140157522-1
Herman Miller vezérképviselet Magyarországon 1998 óta
Irodánk változatlanul rendelkezésükre áll! info@officeartdesign.com
Caper Multi-Use

Caper Multi-Use

Tervező: Jeff Weber

Kompakt, kényelmes és megfizethető. A Caper székek könnyed mozgása felüdít minden teret, nem csak formájával, de színeivel és hangulatával is egyaránt.

Ideális informális és gyakran átrendezendő termek berendezésére, legyen szó otthonunkról vagy irodánkról.

Kategória:
000

Tervező: Jeff Weber

Kompakt, kényelmes és megfizethető. A Caper székek könnyed mozgása felüdít minden teret, nem csak formájával, de színeivel és hangulatával is egyaránt.

Ideális informális és gyakran átrendezendő termek berendezésére, legyen szó otthonunkról vagy irodánkról.

Brand

Herman Miller

features_overview_large_caper_stacking

Könnyen mozgatható és rugalmas

Jeff Weber az emberek mindennapi igényeit tartotta szem előtt a tervezési folyamat során, melynek köszönhetően a Caper székekkel a tér pillanatok alatt átrendezhető. Ez a könnyűszerkezetes ülő alkalmatosság népszerű azok körében, akik rendszeresen átrendezik környezetüket.

A fogantyújának köszönhetően a Caper könnyen odébb vagy egymásba rakható, még a gyerekek számára is.

A szék súlya nagyjából fele a hasonló típusú termékeknek. A karfa nélküli verzió 4.5 kg, a karfás pedig csak 5.5 kg-ot nyom. Fontos kiemelni, hogy egymásba rakva az összecsukható székeknél is kevesebb helyet foglal.

 

Görgők, vagy talpak

A szék választható tappancsokkal vagy sima görgővel. A Caper székek rendelhetők speciális padlóvédő-görgőkkel is, a kényes felületek megóvása érdekében. A speciális görgők tolják maguk előtt a szennyeződést ahelyett, hogy belenyomnák azt a padlóba.
Új stílus

A Caper széles színválasztékában a semlegestől egészen az élénk színekig minden megtalálható. A letisztult formatervezésű szék bármilyen terem vagy szoba tökéletes kiegészítője lehet.
Környezetbarát

Minden egyes szék 100%-ban újrahasznosítható és 25%-ban újrahasznosított anyagokból készül. Mivel a szék súlya fele akkora, mint a többi hasonló terméknek, így kevesebb anyagot és energiát igényel az előállítása, jelentősen támogatva ezzel a környezetbarát gyártást.

“A jó design nem kell, hogy drága legyen.”

hero_design_story_caper_stacking

A klisék megváltoztatása

A jó design nem kell, hogy drága legyen. Az élénk színekben is kapható Caper széket Jeff Weber, a Studio Weber és Társai alapítója tervezte, akinek ezzel a székkel az volt a célja, hogy egy olyan terméket biztosítson az emberek számára, amely megfizethető, könnyen mozgatható és egyszerűen tárolható.

Weber hisz abban, hogy a formatervezés “az összekötő szál” az emberek és a környezet között, illetve, hogy ez a designminőség – mindegy, hogy egy épületről vagy egy székről van szó – bizonyíthatóan jó hatással van az életminőségre. A Caper szék a kimagasló teljesítményét és kényelmét „az átlagos anyagok újszerű felhasználásán keresztül éri el” – mondta Weber.

A Caper megfizethető áron nyújtja mindazt, amit kínál. “A túl sok, jó formatervezés drágának tűnhet,” mondja Weber. “Meg akartam törni ezt a közhelyet.”

“A túl sok, jó formatervezés drágának tűnhet…
Meg akartam törni ezt a közhelyet.”

– Jeff Weber

features_design_story_caper_stacking_1