UA-140157522-1
Herman Miller képviselet Magyarországon 1998 óta
Tel: +36 1 439 0303
Caper Multi-Use

Caper Multi-Use

Tervező: Jeff Weber

Kompakt, kényelmes és megfizethető. A Caper székek könnyed mozgása felüdít minden teret, nem csak formájával, de színeivel és hangulatával is egyaránt.

Ideális informális és gyakran átrendezendő termek berendezésére, legyen szó otthonunkról vagy irodánkról.

Kategória:
000

Tervező: Jeff Weber

Kompakt, kényelmes és megfizethető. A Caper székek könnyed mozgása felüdít minden teret, nem csak formájával, de színeivel és hangulatával is egyaránt.

Ideális informális és gyakran átrendezendő termek berendezésére, legyen szó otthonunkról vagy irodánkról.

features_overview_large_caper_stacking

Könnyen mozgatható és rugalmas

Jeff Weber az emberek mindennapi igényeit tartotta szem előtt a tervezési folyamat során, melynek köszönhetően a Caper székekkel a tér pillanatok alatt átrendezhető. Ez a könnyűszerkezetes ülő alkalmatosság népszerű azok körében, akik rendszeresen átrendezik környezetüket.

A fogantyújának köszönhetően a Caper könnyen odébb vagy egymásba rakható, még a gyerekek számára is.

A szék súlya nagyjából fele a hasonló típusú termékeknek. A karfa nélküli verzió 4.5 kg, a karfás pedig csak 5.5 kg-ot nyom. Fontos kiemelni, hogy egymásba rakva az összecsukható székeknél is kevesebb helyet foglal.

 

Görgők, vagy talpak

A szék választható tappancsokkal vagy sima görgővel. A Caper székek rendelhetők speciális padlóvédő-görgőkkel is, a kényes felületek megóvása érdekében. A speciális görgők tolják maguk előtt a szennyeződést ahelyett, hogy belenyomnák azt a padlóba.
Új stílus

A Caper széles színválasztékában a semlegestől egészen az élénk színekig minden megtalálható. A letisztult formatervezésű szék bármilyen terem vagy szoba tökéletes kiegészítője lehet.
Környezetbarát

Minden egyes szék 100%-ban újrahasznosítható és 25%-ban újrahasznosított anyagokból készül. Mivel a szék súlya fele akkora, mint a többi hasonló terméknek, így kevesebb anyagot és energiát igényel az előállítása, jelentősen támogatva ezzel a környezetbarát gyártást.

“A jó design nem kell, hogy drága legyen.”

hero_design_story_caper_stacking

A klisék megváltoztatása

A jó design nem kell, hogy drága legyen. Az élénk színekben is kapható Caper széket Jeff Weber, a Studio Weber és Társai alapítója tervezte, akinek ezzel a székkel az volt a célja, hogy egy olyan terméket biztosítson az emberek számára, amely megfizethető, könnyen mozgatható és egyszerűen tárolható.

Weber hisz abban, hogy a formatervezés “az összekötő szál” az emberek és a környezet között, illetve, hogy ez a designminőség – mindegy, hogy egy épületről vagy egy székről van szó – bizonyíthatóan jó hatással van az életminőségre. A Caper szék a kimagasló teljesítményét és kényelmét „az átlagos anyagok újszerű felhasználásán keresztül éri el” – mondta Weber.

A Caper megfizethető áron nyújtja mindazt, amit kínál. “A túl sok, jó formatervezés drágának tűnhet,” mondja Weber. “Meg akartam törni ezt a közhelyet.”

“A túl sok, jó formatervezés drágának tűnhet…
Meg akartam törni ezt a közhelyet.”

– Jeff Weber

features_design_story_caper_stacking_1