Additionally, paste this code immediately after the opening tag: UA-140157522-1
Herman Miller vezérképviselet Magyarországon 1998 óta
Irodánk változatlanul rendelkezésükre áll! info@officeartdesign.com

Home Office

Office at Home - School at Home

Székeink

Megértve az emberek egyedi tevékenységeit és igényeit megkönnyíti hogy olyan széket válasszunk, amely megfelelő szintű kényelmet biztosít a munkához.

Lehetőség van minden székünknél, hogy úgy specifikáljuk, hogy megfeleljen az adott személynek vagy szervezetnek, különböző állíthatósági szintek, ergonómiai funkciók és a legkülönfélébb anyagok és huzatok.

Válasszon klasszikus grafit vagy csiszolt fémet exkluzív megjelenéshez, vagy élénk és világosabb színt kortárs jelleghez.

Aeron szék

Formaterv: Bill Stumpf és Jeff Weber / remastered: Don Chadwick

Stumpf és Chadwick úgy tervezték az Aeron széket, hogy az egészség-megtartó, mindenhol helyt áll, bármely testalkattal használható és a környezetet nem terhelő legyen. Ezzel a formatervvel egy olyan ikonikus designt alkottak meg, melyet azelőtt a világ még nem látott!

Az Aeron úttörőnek bizonyult az ergonómia és anyagtechnológia terén, teljes kényelmet biztosítva szivacs vagy bőr használata nélkül. Örökre megváltoztatták az emberek benyomását, milyennek is kell lennie egy tökéletes irodaszéknek.

home office aeron at home

Aeron teljesítmény

Ahogy legendás filmeket és albumokat újraszerkesztenek a legújabb technológiákra, az Aeront is újraalkották, hogy kielégítse korunk dolgozóinak igényeit és illeszkedjen a modern munkaterekbe.

Az új Aeron székbe két évtized technológiai és ergonómiai tudását sűrítettük, hogy fejlesszük az egészség-megtartó formatervet és szélesítsük a felhasználásának körét.

Aeron Remastered

Egy forradalom evolúciója

 • Aeron Remastered

  , ,
  Tervezők: Bill Stumpf és Don Chadwick Bill Stumpf és Don Chadwick az Aeron tervezése során egyesítették az emberközpontú design tudományát egy innovatív, addig még soha nem látott technológiával annak érdekében, hogy egy olyan széket hozzanak létre, amely párját ritkítja az irodaszékek körében. Most az Aeron egy új formában mutatkozik be újra a nagyvilágnak – ergonómiailag, funkcionálisan, antropometriailag és környezeti vonatkozásban is átalakult, alkalmazkodva napjaink munkavilágához.

Cosm szék

Formaterv: Studio 7.5

Ahogy az emberek kihasználják a sokrétűbb és flexibilisebb munkakörnyezet lehetőségeit – egyedi munkavégző pontokról a közösségi alkotótereken át a formális megbeszélésekig – a konzisztens ergonómiai támogatás sokszor hiányzik. Cosm pontosan ezt a fajta konzisztenciát nyújtja, kényelem és teljesítmény formájában.

home office cosm at home

Cosm teljesítmény

A szék támlájának dőlése olyan, mint egy autó sebességváltója: van, amelyik kézi állítású és van – mint a Cosm – automata. Más önbeállító székek a testet kényszerítik hozzá ehhez a mozgáshoz. A Cosm Auto-harmonic mozgása előtérbe helyezi az embert és intuitívan alkalmazkodik – akármilyen tartásról legyen is szó, kiegyensúlyozott hátradőlést és személyreszabott kényelmet nyújtva.

Cosm

Egy szék mindenkinek, önbeállító mechanizmussal

Mirra 2 szék

Formaterv: Studio 7.5

A Mirra 2 egy olyan nagyteljesítményű szék, mely támogatja az embert a folyamatos, apró mozgásokban. Önnel mozdul, eggyé vállva a testtel. Ahogy beleül, az ülőfelület és háttámla rögtön alkalmazkodik önhöz. Dinamikus felületei reagálnak a legkisebb mozdulatokra, könnyen és intuitívan állítható minden eleme: a Mirra 2 sikeresen nyújt optimális kényelmet és személyre szabott ergonómiát, egy termékben.

home office mirra 2 at home

Mirra 2 Teljesítmény

Az ülés közbeni mozgás támogatása egy felxibilis, mégis tartást biztosító formaterv biztosítja, mely engedi, hogy teste szabadon és természetesen mozoghasson.

A Mirra 2 Loop Spin-je torziós flexibilitást ad, engedve a nyújtózkodást és a vízszintes nyúlást, míg a Harmonic Tilt 2 egy finom és kiegyensúlyozott érzést ad, ahogy hátradől.

Mirra 2

Karcsú, könnyed és reszponzív, mint a saját árnyékod

 • Mirra 2

  ,
  Tervező: Studio 7.5 A Mirra 2 egyszerre mozog a benne ülővel. Dinamikus felületei reagálnak a legapróbb mozdulatokra, a beállítási lehetőségeknek köszönhetően pedig mindenki szabadon magához tudja igazítani a szék paramétereit. A Mirra 2 székben egyesül a tökéletes kényelem, az ergonómia és a letisztult külső.

Instagram

   Embody szék

   Formaterv: Bill Stumpf és Jeff Weber

   Az Embody tervezése egy addig meg nem oldott probléma felismerésével kezdődött: a fizikai harmónia hiánya ember és technológia között. Ha úgy ülünk a laptop előtt vagy tabletezés közben, hogy semmi mást nem mozgatunk, csak kezünket, merevvé tesz és fáradttá, mivel a testünk mozgásra született. Stumpf és Weber ezzel a designnal megoldotta ezt a problémát.

   home office embody at home

   Embody Teljesítmény

   Ahogy beleül egy Embody székbe, rögtön érzi a Pixelated Support háttámlát – egy lebegő érzés, mely mégis tökéletes egyensúlyt ad. Ez csökkenti a nyomást és serkenti a mozgást, mely kulcstényezők fontosak a jó keringéshez és a koncentrációhoz.

   Embody

   Annyira intelligens, hogy benne ülve valóban segít gondolkozni!

   • Embody

    ,
    Tervezők: Bill Stumpf és Jeff Weber Bill Stumpf és Jeff Weber az Embody székkel megalkotta az ember és a technológia közti összhangot. Ez az ergonómikus irodaszék az innovatív technikai megoldásaival, mint a gerincszerű “Backfit” vagy a “H-flexorok”, ösztönzik az ülés közbeni folyamatos mozgást. Az Embody egy tudatos tervezés eredménye, amely harmóniát teremt a test, a tudat és az ülés közben végzett munka között.

   Elérhetőségünk

   Írjon nekünk, bármilyen kérdése van termékeinkkel kapcsolatban!

   Office at Home termékeink

   Ajánlataink otthoni munkavégzéshez, tanuláshoz

   Munkaszékeink

   Munkaszékeink bármely korosztálynak

   Hírek

   Böngésszen híreink, érdekességeink között

   Álló munkavégzés

   Magasasztalaink a változatos testtartásért

   Facebook oldalunk

   Tanácsok, újdonságok, hírek

   home office lino at home

   Lino szék

   Formaterv: Sam Hecht és Kim Colin

   A Lino tudományosan alátámasztott kényelmet és széles választéknyi színeket hoz munkahelyére, dolgozószobájába. Díjnyertes tervezők: Hecht és Colin sok motivációt találtak abban a kihívásban, melyet egy olyan ergonómikus szék tervezése jelentett, amit elérhető áron lehet nyújtani. Kitartásuk és tapasztalatuk egy olyan formatervhez vezetett, beleértve a PostureFit technológiát, mely méltó helyét foglalja el a nagyteljesítményű munkaszékeink között.

   Lino

   A kényelem és érték találkozása

   • Lino

    ,
    A kényelem és érték találkozása A Lino munkaszék tudományosan alátámasztott kényelmi funkciókkal rendelkezik, széleskörűen konfigurálható munkahelyre vagy otthonra is. Mi a Herman Milelrnél úgy gondoljuk mindenkinek élveznie kéne a jó formatervet és kényelmet munka közben: ezt teszi lehetővé a Lino.

   Lino Teljesítmény

   A Lino ugyanazokat a DNS-eket tartalmazza, melyet 50 év tapasztalatával a Herman Miller többi munkaszéke is büszkélkedhet: bárkinek kiegyensúlyozott mozgási szabadságot és tartást biztosít. A kontúros támla a beépített hálóval tökéletes megtámasztást biztosít, ráadásul a lélegző háló intergált deréktámaszt is tartalmaz, kompozit hálóstruktúrájának köszönhetően.

   Ajánlatokért, akciókért,
   készletinformációkért,
   vagy ha bármilyen egyéb krédése van:

   info@officeartdesign.com

   home office sayl at home

   Sayl szék

   Formaterv: Yves Béhar

   A Sayl formatervét a függőhidak ihlették – egy olyan struktúra, ahol a legnagyob terhelést a legkevesebb anyag tartja – ezen fantasztikus mérnöki alkotások alapelve vezette Yves Béhar kreativitását. Környezetbarát: a lehető legkevesebb anyagot használó design innovatívan ad ergonómiai megtámasztást akár 160 kilós embereknek.

   A Sayl keretnélküli háttámlája és Y-torony tartója egy hatásos vizuális geg, mely világosan mutatja a tervezője inspirációját. Válassza a teljes szupszpenziós vagy a huzatos változatot, széles színskála áll rendelkezésére, hogy személyre szabhassa székét.

   Sayl Teljesítmény

   A Sayl keretnélküli 3D Intelligent felfüggesztése engedi, hogy mozogjon, nyújtózzon, egészséges egyensúlyt nyújtva tartás és szabadság között. Az elasztomer húrok változó vastagságúak és feszességűek, így megnövelt tartást adnak a tranziens zónákban a gerinc mentén és könnyítést a többi részen, sokféle ülés közbeni mozgást engedve.

   Sayl

   Jó formaterv, egészséges megtámasztás és kimagasló érték!

   • Sayl

    Tervező: Yves Béhar A szék formáját a függőhidak szerkezete ihlette – ezek azok az építmények, amelyek a legtöbbet nyújtják a legkevesebb anyagfelhasználás mellett – a Sayl 3D-s intelligens háttámlája a tökéletes megtámasztás mellett biztosítja a szabad mozgást, maximális összhangot teremtve a szék és használója között. A háttámla hálószerű kialakítása különböző sűrűségű, illetve rugalmasságú és ott nyújt támaszt, ahol arra a legnagyobb szükség van - a gerinc mentén. A test többi részén pedig a szabad mozgást biztosítja.