UA-140157522-1
Herman Miller vezérképviselet Magyarországon 1998 óta
Irodánk változatlanul rendelkezésükre áll! info@officeartdesign.com

Naughtone – Bemutatkozik az új partnerünk

Naughtone – Bemutatkozik az új partnerünk
július 14, 2016 Adrienne

Nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy immáron partnereink között tudhatjuk a Yorkshire központú Naughtone-t, akik a világ elitjéhez tartoznak a szövetezett fotelek, kanapék, bárszékek, illetve a tárgyaló- és vendégszékek gyártásában.

A Naughtone termékei tökéletesen kiegészítik a Herman Miller portfólióját, lehetővé téve számunkra ügyfeleink szélesebb körben való kiszolgálását, támogatva a Living és a Home Office koncepciót, valamint napjaink új elvárásait az irodai design kialakításában. A stratégiai partnerségen keresztül elérhetővé válik a Naughtone mindazon tudása, ismerete és tapasztalata, melynek segítségével méginkább olyan termékeket tervezhetünk, amelyekkel a jövőben is kielégíthetjük az újonnan felmerülő igényeket, legyen szó az otthonunkról, vagy az irodák világáról.

A Naughtone központja Harrogate, Yorkshire tartományban található. A 10 évvel ezelőtt alapított vállalat azóta folyamatos növekedést és terjeszkedést mutat a piacon. Kieron Bakewell, Mark Hammond és Matt Welsh vezetése alatt a Naughtone leginkább a csúcsminőségű, innovatív termékei által vált ismertté, úgy mint a Hush szék, a Trace asztal és az Always székcsalád. A Herman Miller széleskörű hálózata a Naughtone számára új, globális piacokat jelent, ahol népszerű bútorait egyaránt bemutathatja.

Bízunk benne, hogy kiterjesztett portfóliónkban, a Naughtone termékeivel kiegészülve, Ön is megtalálja az otthonába, irodájába leginkább megfelelőt, melynek kiválasztásában kollégáink készségesen állnak rendelkezésére.