UA-140157522-1
Herman Miller vezérképviselet Magyarországon 1998 óta
Irodánk változatlanul rendelkezésükre áll! info@officeartdesign.com

KIVO

Változóban az iroda

Kivo – változóban az iroda
október 16, 2019 Bába István

Az irodai tér alapjaiban változott meg, ráadásul még tovább változik. Míg egykor egyértelműen el lehetet választani a munkaterületet, tárgyalót, magánirodát és igazgatói szobát, manapság ezek határai elmosódtak. A viselkedésünk is változott. Napjaink munkakultúrája sokkal inkább arról szól, hogy hogy segítsük elő az információk megosztását és hogy dolgozzunk ki új ötleteket – így újfajta tereket kell találni az embereknek ezekhez az új tipúsú tevékenységekhez. Ez azt is jelenti, hogy újra kell formálni a munkatereket, hogy dinamikusan támogassuk azt, ahogy manapság dolgozunk.

Az emberi természet

Az ember természeténél fogva keresi a saját területét. Ösztönösen keresünk olyan helyeket, ahova félrevonulhatunk gondolkozni, vagy összehangolt munkát végezni a kollégáinkkal. Mindemellett előszeretettel használunk különféle térelválasztókat, amelyek segítik tevékenységünket, növelik a teljesítményünket. Viszont  megtalálni az egyensúlyt ezen igények kielégítésére rendkívül nehéz feladat – összhangba hozni a privát helységeket a nagy belső terekkel:

ez az, amiben a Kivo kiemelkedőt alkot.

Flexibilis

A Kivo a munkahelyet egy flexibilis vászonná alakítja, ami terjeszkedhet vagy alkalmazkodhat. A könnyített acélszerkezetes váz és a mágneses elemek kombinációja lehetővé teszi, hogy a rendszert könnyen áthelyezzük vagy átépítsük. A különböző területeket – ahogy megkívánják – megtervezhetőek és áttervezhetőek, újra és újra. A Kivot úgy alkották meg, hogy egyszerűen áttehető és adoptálható legyen, ahogy az alaprajz változik.

Ez a folyamatosan fejlődő munkatér megközelítése.

 

 

Megihlető

A Kivo képes arra, hogy a legkülönfélébb tereket alkossa meg az egész iroda terültetén. Így minden új terület funkcionális és megfelel az annak szánt feladanak. A könnyűszerkezetes, önálló rendszer egszerűen körberajzol egy területet, vagy új célt ad. A tervezőre van bízva, hogy úgy legyen kreatív, ahogy csak szeretne: egy területnek sok lehetséges funciója lehet – egy rendszer, számtalan variáció. A Kivo formáját – az egyenlő oldalú háromszöget – az ereje, sokoldalúsága és vizuális egyszerűsége miatt választották.

Személyes

Ha újraértelmezzük ahol dolgozunk, akkor azt is újraértelmezzük ahogy dolgozunk. Lehet egy olyan tér, ahol személyes menedéket keresünk a zavaró tényezők elől, vagy olyan, ahol többen összedolgozunk, anélkül, hogy másokat zavarnánk, a Kivo egyszerű geometriai alakját hatékonyan alkalmazza. Az akusztikus csillapítás és látványos panel kombinációja egy nyitott teret egy magánmenedékké alakítja, tiszta lehatárolással. Gyorsan és egyszerűen hasíthat ki a nyílt térből félreeső területet.

 

 

Tovább a termékhez:

  • Kivo

    ,
    Kivo akusztikus térelválasztól a Herman Millertől. A leghatásosabb termék: nyílt irodák térelválasztása, munkaterületek lehatárolása, hangelnyelés, zajcsökkentés a hatékony munka érdekében. Hatékony eszköz és gyönyörű építészeti forma.

Meghatározó

A Kivo egyszerre működik egy meghatározó térelválasztóként és egy erőteljes építészeti kijelentésként. A szövetek közt megtalálhatóak a merészebb színek és a finomabb árnyalatok egyaránt. A finom, csiszolt acél váz egy merev vázat alkot, a filc elemek egy taktilis részt adnak az egészhez. A könnyű háromszögmodulok egy egyedi desing határoznak meg, számtalan kombinációban és mintával – egy geometrikus mozaik, mely szép és funkcionális egyszerre.