Itt a mi garanciánk: 12 év, 3 műszak, munkával együtt.

Garanciánk mindenre kiterjed – beleértve az elektromos alkatrészeket, a görgőket, a pneumatikus hengereket, a billenőket és minden mozgó alkatrészt.

Felismertük a munka változó jellegét és az olyan termékek iránti igényt, amelyek képesek ellenállni a folyamatos használatnak. Mindez azt jelenti, hogy amikor garanciális munkát végzünk, akkor nem állítunk ki számlát.

A Herman Millernél folyamatosan egy jobb világért dolgozunk. 100%-ig kitartunk a minőségünk, ígéreteink és termékeink mellett, amelyek tervezésénél a környezet javítását kiemelten kezeljük, legyen szó irodáról, otthonról, egy egész épületről vagy az egész világról.

A Herman Miller márkanév alatt értékesített összes termék, beleértve: a Herman Miller Egészségügyi termékek, Geiger® termékek, Eames® aluminium csoport, Eames soft pad™ csoport, Eames vezetői székek, Eames asztalok, CBS és POSH termékek 12 éves, 3 műszakos jótállással rendelkeznek, kivéve, ha valamilyen okból kifolyólag – a lentiek szerint – korlátozott a garanciaidejük.

A Nemschoff termékekre vonatkozó jótállási információk a következő webhelyen találhatók: nemschoff.com/customer-service/warranty.

Garanciális információk Maharam® textíliákhoz a maharam.com/site/terms weboldalon érhetők el.

Garanciális információk Naughtone termékekre a következő weboldalon találhatók: bit.ly/naughtonewarranty2017.

Herman Miller Termékek

10 év
GSS, Buddy, Towers és APAC Connection Series tároló

8 év
CK2, CK8, CKL & LK tároló, Express 2, Activity és Helm ülőbútorok.

5 év
Herman Miller kollekció termékek; Connect™ teljesítmény és adatok; Cubert™, Flute™ és Tone™ asztali lámpa, Excalve™ táblák, kitűzőtáblák és kiegészítők; Flo® áramelosztó, Lolly és Able asztali lámpák; Tabetha; Formwork® és Ubi® bélések; Logic Power Access Solutions; Mbrace falra szerelhető technológia; Ode™ lámpák; Procedure/Supply Carts kulcs nélküli zárrúd; Twist™ LED feladat fények; Ubi USB tápegység; Herman Miller Európai Szövetségi Termék; Box és Kumi tároló; EN panelek; SL íróasztal sorozat; minden más POSH márkás tárolók és ülőbútorok.

3 év
Herman Miller Kollekció kültérti termékek; Compass™ rendszer csap.

2 év
Magis és Mattiazzi márkás termékek az eredeti vásárlás időpontjától számítva.

1 év
Formwork egymásra rakható asztali tároló; Nelson™ Bubble Lámpák®; Lifeworks Portfolio; Anywhere tok; Capelli szék.

Nincs
Beware of Imitations poszter; Excalve eco táblák; Girard Throw pokrócok; Maharam Memory 3 játék; Maharam párnák; Textiles & Objects poszter.

Herman Miller Anyagok

5 év
Az ülőbútorok minden standard szövete (kivéve a 12 éves garancia hatálya alá eső szövetek: AireWave™ 2, Balance, Bingo, Colorguard, Crepe, FLEXNET™, Leather, Lyris™ 2, MLC Leather, Mercer, Pellicle®, Rhythm és Strata); Sayl™ kötött háttámla.

1 év
Herman Miller Design Textile (DOT™) és vásárlók saját képei (COI).

Tartozékok és alkatrészek

5 év
Asztali lámpák elektronikus talapzata; kulcsnélküli zár a Compass-on; mechanikus alkatrészek (hajtótengely, motor stb.) a Locale® állítható magasságú felületen; mechanikus és elektromos alkatrészek a Motia™ sit-to-stand asztalokon; Renew™ sit-to-stand pneumatikus ellensúly és forgattyús mechanizmus; áramellátással rendelkező láb-lehetőség a Renew sit-to-stand asztalokon; elektromos emelő mechanizmus és vezérlőberendezések a Layout Exchange, Alvar, Atlas és EMEA Ratio asztalokon; T2 asztali visszaforgató szerkezet.

3 év
Minden szerviz alkatrész; elektromos motorok a Co/Struc® magasságállítható asztalokban; kabát akasztók.

2 év
Elektromos alkatrészek (kapcsoló, vezérlődoboz stb.) a Locale magasságállítható felületen.

1 év
Compass rendszer csaptelep érzékelők és vezérlődoboz.

6 hónap
Minden más, a fentiekben fel nem sorolt termék, alkatrész és szolgáltatás, amelyet a Herman Miller vagy leányvállalatai adnak el vagy bocsátanak rendelkezésre, kivéve a fogyóeszközöket, például a száraz táblafilceket, radírokat, izzókat, ventilátorokat és egyéb olyan elektronikus termékeket, amelyekre nincs garancia.

Egyéb gyártók termékei

A Herman Miller nem vállal garanciát más gyártók termékeire, de a lehető legnagyobb mértékben átadja az eredeti vásárlónak a többi gyártó által nyújtott garanciális információkat, ideértve, de nem kizárólagosan, az Open Line Laminates-eket.

Herman Miller márkájú termékekre és szolgáltatásokra vonatkozó rendelkezések:

Herman Miller Inc. („Herman Miller”), 855 East Main Avenue, PO Box 302, Zeeland, Michigan 49464-0302, USA, szavatolja az alábbiakban meghatározott jótállási időszakokra, hogy az általa és leányvállalatai által értékesített termékek anyag- és gyártási hibáktól mentesek legyenek, függetlenül attól, hogy a műszakok száma milyen mértékben változik, mely során a termék használatban van.

Ez a korlátozott garancia kiterjed a Herman Miller termék értékesítésére minden országban. A listán szereplő összes termékcsaládot nem minden országban forgalmazza a Herman Miller, és a listán való megjelenés nem jelenti azt, hogy egy adott termékcsaládot egy adott helyen forgalmazzák. A termékcsalád elérhetőségét a különböző régiókra vonatkozó aktuális árlisták határozzák meg.

Az alkalmazandó jótállási időszak alatt a Herman Miller egyedüli kötelezettségével megjavítja vagy kicseréli (saját választása szerint) a jelen jótállás hatálya alá tartozó és a jelen jótállás hatálybalépését követően értékesített termékeket, tartozékokat vagy alkatrészeket, amelyek a szokásos használat során meghibásodnak. anyag- vagy kivitelezési hiba következményeként. A Herman Miller megjavítja vagy kicseréli a fent említett terméket, tartozékot, vagy alkatrészt egy ahhoz hasonló vagy vele megegyező termékkel, tartozékkal vagy alkatrésszel.

Ez a garancia csak azokra az eredeti vásárlókra vonatkozik, akik új terméket vásárolnak a Herman Millertől, annak leányvállalatától vagy hivatalos viszonteladóitól. Bármely terméket, tartozékot vagy alkatrészt a Herman Miller által közzétett utasításoknak megfelelően kell használni, valamint egy Herman Miller gyár által képzett szakember vagy egy hivatalos Herman Miller márkakereskedő telepítője telepíti és végzi el a karbantartási feladatokat. Ha ezek a követelmények teljesülnek, a garancia kiterjesztésre kerül. Az eredeti termék bármilyen helytelen használata, visszaélése vagy módosítása érvényteleníti a garanciát. A Herman Miller nem garantálja a termék teljesítményét, ha nem eredeti Herman Miller termékkel együtt használják.

A korlátozott jótállás csak a Herman Miller termékeire, alkatrészeire és a kapcsolódó javítási munkálatokra vonatkozik, amelyeket a Herman Miller márkakereskedők végeznek.

A jótállási idő a vásárlás napjától kezdődik.

Ez a dokumentum magában foglalja a vállalat termékeire és szolgáltatásaira vonatkozó összes adott garanciát és jogorvoslatot. A Herman Miller és leányvállalatai semmilyen más, kifejezett vagy hallgatólagos, törvényi vagy egyéb garanciát nem vállalnak a termékekkel kapcsolatban.

Herman Miller nem szavatol az alábbi esetekben:
 • a fa szemcséjének vagy alakjának természetes eltérései vagy a karakterek jelenléte.
 • az öregedés, a fénynek való kitettség vagy a közvetlen napsugárzás miatt bekövetkező változások a felületen, beleértve a színtartósságot is.
 • a bőrben természetesen előforduló nyomok, hegek vagy ráncok.
 • a kőben természetesen előforduló erek, nyomok, üregek, repedések vagy repedések.
 • rendes kopásból eredő meghibásodás.
 • textilek pengetése.
 • a természetes anyagok színeinek, szemcséinek vagy textúráinak összehangolása.
 • színtartóság vagy a textíliák vagy a felületi színek összehangolása, beleértve a vágásokkal, mintákkal vagy színmintakártyákkal való pontos egyezést.
 • a furnér felületek sérülése, jelölése vagy elszíneződése gumival vagy hasonló vegyületekkel való érintkezés következtében; éles tárgyak vagy íróeszközök lenyomata.
 • az állítható magasságú termékekben használt motorok vagy mechanizmusok decibelszintjének változásai.
 • éles vagy idegen tárgyak által okozott anyagok károsodása vagy jelölése, vagy a textília idővel történő kopása.
 • a textíliák és a felületi anyagok elszíneződése a ruházat szennyeződése, foltok vagy festékátvitel miatt, beleértve a farmer anyagot is.

Herman Miller az Ügyfél saját anyagát (COM – customer own material), a nem szabványos szöveteket és az ügyfelek által szállított egyéb termékeket csak a gyártás minősége szempontjából teszteli, ezekre az anyagokra nem vállal garanciát.

A Herman Miller nem vállal garanciát olyan termékekre, amelyek szélsőséges környezeti körülményeknek vannak kitéve, vagy amelyek tárolása nem megfelelő.

A Herman Miller nem vonható felelősségre: időveszteség, kényelmetlenség, kereskedelmi veszteség, eseti, vagy következmény-szerű károkért.

Csak az Egyesült Államokban érvényes: Egyes államok nem engedélyezik a hallgatólagos garancia érvényességének korlátozását, vagy nem engedélyezik a véletlen vagy következményes károk kizárását vagy korlátozását, így a két előző bekezdésben szereplő korlátozások vagy kizárások nem alkalmazhatók. Ez a garancia a vevő számára meghatározott törvényes jogokat biztosít; a vásárlónak azonban más jogai is lehetnek, amelyek államonként eltérőek lehetnek.

Az Egyesült Államokon kívül érvényes: A fentiek kivételével Herman Miller nem vállal felelősséget semmilyen veszteségért vagy kárért (beleértve a költségeket is), akár közvetlen, akár következményes, amelyet a vevő vagy bármely harmadik fél a termékekkel kapcsolatban felmerült vagy elszenvedett, de semmi A jelen dokumentum tartalmazza vagy figyelembe veszi Herman Miller felelősségének kizárását vagy korlátozását a gondatlanságból eredő halál vagy személyi sérülés miatt.

 

Hatályos: 2018. júliusától visszavonásig