UA-140157522-1
Herman Miller képviselet Magyarországon 1998 óta
Tel: +36 1 439 0303

Aeron Remastered

EGY FORRADALOM
EVOLÚCIÓJA

Bill Stumpf és Don Chadwick az Aeron tervezése során egyesítették az emberközpontú design tudományát egy innovatív, addig még soha nem látott technológiával annak érdekében, hogy egy olyan széket hozzanak létre, amely párját ritkítja az irodaszékek körében. Most az Aeron egy új formában mutatkozik be újra a nagyvilágnak – ergonómiailag, funkcionálisan, antropometriailag és környezeti vonatkozásban is átalakult, alkalmazkodva napjaink munkavilágához.

A E R O N  R E M A S T E R E D

M É R N Ö K I
M E S T E R M Ű

Az Aeron 1994-es debütálása olyan volt, amelyet a világ még nem látott azelőtt. Nem csak az emberek ülésmódját változtatta meg, de a székekről alkotott elképzelésüket is. Viszont sok minden változott azóta, így érthető volt, hogy az Aeron széknek is meg kellett változnia.

Hogyan tudtuk a világ egyik legikonikusabb és legimádottabb székét továbbfejleszteni? Felkértük a szék társtervezőjét, Don Chadwick-et, hogy vizsgálja meg újra napjaink munkavégzési és technológiai kontextusában azt a designjellegzetességet, amely segítette őt és társát, Bill Stumpf-ot, az eredeti Aeron szék tervezésekor. A strapabíróbb, intelligensebb anyagokkal, a jobb beállítási lehetőségekkel, az új szövetválasztékkal, és az egészségesebb, kényelmesebb ülőfelülettel nem újraalkottuk, vagy új design-t adtunk az Aeron széknek.. hanem „újrakevertük”.

Csakúgy, ahogyan az ikonikus filmeket és albumokat is frissítik, az Aeron széket is oly módon korszerűsítettük, hogy az kielégítse napjaink igényeit a munkavégzés, a munkatársak és a munkahelyi környezet vonatkozásában. Don Chadwick elképzelései és a Herman Miller legfrissebb, az ülésmódokat vizsgáló kutatásának kombinációjával az új Aeron jobban működik mint valaha – így Ön is jobban fog tudni dolgozni.

AERON

ÚJ JELLEGZETESSÉGEK

  1. 8Z Pellicle az egyenletesebb súlyolesztásért és szellőzésért

  2. PostureFit SL – állítható derék- és keresztcsonti támasz

  3. Intuitív elrendezés az optimális kényelem és testreszabás érdekében

  4. Holisztikus szövetpaletta a modern környezetek kihangsúlyozására