UA-140157522-1
Herman Miller vezérképviselet Magyarországon 1998 óta
Tel: +36 1 439 0303

2017 legjobb 10 irodai széke

2017 legjobb 10 irodai széke
december 13, 2017 Adrienne

Ha a munkanap nagy részét ülve tölti, a jó szék nem luxus: elengedhetetlen. A nem megfelelő szék nem csak kényelmetlen. Aktívan károsíthatja egészségét a rossz testtartás ösztönzésével.

A hátfájás és az RSI (az ismétlődő terhelések okozta sérülések) mind bizonyíték a fenti állításunkra. Első körben azonban vonatkoztassunk el ettől a ténytől: a jó székek drágák, viszont egész napos használatra a “szuper-olcsó” megoldás óriási átverés.

Mégis sok ember boldogan dob ki hatalmas összegeket kanapéra, de ódzkodik attól, ha ennek egy részét irodai székre kell költenie miközben jóval több időt tölt az irodában, mint a nappaliban.

Mit kap a pénzéért? Hátunk megtámasztása döntő fontosságú, ugyanúgy mint egy olyan szék, amely elég széles és elég hosszú ahhoz, hogy megfelelő támaszt nyújtson. Sok szék változatos funkcióval rendelkezik, így mindenféle tevékenységhez ideális beállítást választhatunk.

Kerülje el a fix kartámasszal felszerelt székeket, mivel ezek kényelmetlenséghez vezetnek például gépelés közben. Mindig tesztelje a széket mielőtt megvásárolná: mindannyian mások vagyunk, és az, ami fantasztikusnak tűnik számunkra, kevésbé lehet szórakoztató másnak.

A lenti lista 2017 legjobb 10 irodai székét hívatott ismertetni. Örömünke szolgál bejelenteni, hogy a 2017-es év legjobb irodai széke a Mirra 2 a Herman Millertől, emellett még további 2 helyezést is a Herman Miller székei nyertek, az Aeron és a Sayl szék.

Forrás: https://www.t3.com/features/best-office-chair


1. Herman Miller Mirra 2 chair

2. IKEA Flintan chair

3. Herman Miller Aeron chair

4. House by John Lewis Hinton chair

5. Humanscale Different World Office chair

6. Boss Design App Office chair

7. Humanschale Freedom Office chair

8. Humanscale Liberty Office chair

9. Herman Miller Sayl chair


10. Varier Balans chair