UA-140157522-1
Herman Miller képviselet Magyarországon 1998 óta
Tel: +36 1 439 0303

Kiegészítők

Filters

Showing all 4 results

Product Tags

4 products

 • Cubert lámpa

  , ,
  Terméktörténet
  A Cubert-lámpa innovatív formában nyújt áramforrást az elektromos eszközök számára – integrálva a lámpa, az USB és a főbb készülékek egyszerre történő alkalmazását és töltését, növelve a helyzetkihasználás hatékonyságát. A Cubert két-két konnektorral, illetve USB csatlakozóval, illetve egy kiváló minőségű, nyomásérzékelő gombbal ellátott LED-lámpával rendelkezik.
   
 • Anywhere Case

  , ,
  Terméktörténet
  Az Anywhere Case egy egyszerű és hasznos eszköz, amely lehetővé teszi, hogy munkáját hatékonyan tudja végezni mindenhol – különböző munkahelyeken és területeken. Mérete és kivitelezése ideális, könnyű szerkezete és belső elosztása tökéletes kisebb szerszámok, irodai és/vagy egyéb eszközök tárolására. A termék elég kicsi ahhoz, hogy a leglényegesebb dolgokat szállítsa benne és nem túl nagy, hogy a helykihasználással is bajlódnia kelljen.
   
 • Flo monitorkarok

  ,
   
  A Flo monitorkarok dinamikus mozgathatósága lehetővé teszi egy vagy több eszköz tökéletes pozicionálását, melyhez minimális erőfeszítés szükséges. Ez az innovatív fejlesztés széles spektrumban kínál beállítási lehetőséget, így a monitort/monitorokat a legmegfelelőbb helyzetbe tudjuk állítani egyetlen érintéssel. A Flo szabadalmaztatott „geometric spring” technológiája dinamikus kezelhetőséget ad a karoknak, biztosítva az egyszerű mozgatást.
   
 • Formwork

  , ,
  Terméktörténet A Formwork asztali tárólóit Sam Hecht és Kim Colin tervezték, amelyek jelentős segítséget jelentenek a fontos dokumentumok és eszközök tárolásában, rendszerezésében. A különféle formák és méretek többmódon variálhatók, mindenki saját ízlésének megfelelően alakíthatja ki iratai, tárgyai elosztását.